SON EKLENENLER

Blake Lively Kimdir?

Blake Lively Kimdir?

Doğum Adı: Blake Christina Lively
Takma Adı: Blake Lively
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Tarzana, Los Angeles, Kaliforniya, ABD
İnancı: baptist mezhebi
Burcu: Başak
Boyu: 178 cm
Kilosu: 59 kg
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
Ölçüleri: 89-63.5-91.5 cm
Meslek: Model, oyuncu
Eğitimi: Burbank High School (2005), Stanford University
Ebeveynleri: Ernie Lively, Elaine Lively
İlişkileri: Kelly Blatz (2004-2007), Penn Badgley (2007-2010), Ryan Gosling (Ekim 2010), Leonardo DiCaprio (2011), Ryan Reynolds (2011-Eylül 2012)
Evliliği: Ryan Reynolds (9 Eylül 2012)

blake lively kimdir Blake Lively Kimdir?

Hakkında:

The CW kanalında yayınlanan Gossip Girl isimli dizide başrol oynadığı Serena van der Woodsen karakteri ile dünya çapında üne kavuştu.

Lively Los Angeles’ta doğdu.Babası ve annesi oyuncu Ernie ve Elaine Lively’dir.Güneyli Baptist olarak yetiştirildi.Beş kardeşten en gencidir. Lively’nin iki kız kardeşi (Robyn Lively ve Lori Lively), iki erkek kardeşi (Jason Lively ve Eric Lively) vardır.Ebeveynleri ve dört kardeşinin hepsi eğlence sektöründedir ya da sektöründeydi.Lively: “Annem ve babam her zaman oyunculuğu öğrettiler, yani çocuk bakıcılarından öğrenmem yerine, onlar sadece sınıfı bana getirdi.” demiştir.

Çocukken, Lively evde özel eğitim görürdü.Sınıf arkadaşlarından biri bir oyuncuydu ve gelecekte birlikte oynayacağı Penn Badgley’di.

Blake, Leighton Meester ve Florence Welch yakın arkadaştırlar. Blake, 2004′ten 2007′ye kadar aktör Kelly Blatz ile çıkmıştır. Blatz ile çocukluktan beri arkadaştırlar. 2007′de, Penn Badgley ile çıktığı dedikoduları yayılmıştır ve Mayıs 2008′de, People dergisi ikisini, Mexico’da tatilde öpüşürlerken yakalamıştır, çekilen fotoğraflarla da birlikte oldukları kesinleşmiştir. Fakat Penn Badgley ile daha sonra ayrılmıştır. Sonrasında bir süre Leonardo DiCaprio ile beraber olan Lively, onunla yollarını ayırdıktan sonra Kanadalı aktör Ryan Reynolds’la beraber olmuştur ve ardından Eylül 2012′de ünlü aktörle evlenmiştir.

Filmografisi:

Yıl Film Rol Notlar
1998 Sandman Trixie/Diş Perisi küçük bir rol (kısa film)
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants Bridget “Arı” Vreeland başrol (uzun film)
2006 Accepted Monica Moreland yardımcı rol
Simon Says Jenny yardımcı rol
2007 - Gossip Girl Serena van der Woodsen başrol (dizi)
2007 Elvis and Anabelle Anabelle Leigh başrol
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Bridget “Arı” Vreeland başrol
2009 New York, I Love You Gabrielle DiMarco küçük bir rol
The Private Lives of Pippa Lee Genç Pippa Lee yardımcı rol
2010 The Town Krista küçük bir rol
2011 Yeşil Fener Carol Ferris başrol
2012 Savages Ophelia yardımcı rol

Fotoğrafları:

Nmvv0mB Blake Lively Kimdir?

zGy0khj Blake Lively Kimdir?

txdIZ18 Blake Lively Kimdir?

EjGewOI Blake Lively Kimdir?

aUFwmbL Blake Lively Kimdir?

A4wrANI Blake Lively Kimdir?

Hakkında ansiklopedikbilgi

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*


*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top